Onze diensten

Bent u op zoek naar extra horeca personeel? Voor een drukke week, een speciaal evenement of voor een langere periode? Laat het werven van uw horeca personeel maar aan ons over. Of u nu op zoek bent naar een vaste partner voor bedienend personeel of voor een tijdelijke hostess, bij Advanced Catering & Support bent u aan het juiste adres. Wij zijn hét horeca-uitzendbureau in Amsterdam dat u helpt aan ervaren en verzorgd personeel.

Bediening

U wilt uw gasten natuurlijk voorzien van uitstekende bediening. Netjes verzorgd, altijd naar wens en met een tevreden gast tot gevolg. Advanced Catering & Support beschikt over een selectief bestand van hardwerkend, ervaren en verzorgd uitziend bedieningspersoneel.

Al onze uitzendkrachten zetten zich dagelijks in voor een succesvolle service en een tevreden gast. Zowel inschakelen op wekelijkse basis als op oproepbasis is mogelijk. Zo heeft u juist in de periodes waarin u het nodig heeft de beschikking over extra (ervaren) bedieningspersoneel.

Bartender

De perfecte cocktail maken, een goed biertje tappen en uitstekende service verlenen – laat dat maar aan onze bartenders over. De bartenders van Advanced Catering & Support hebben ruime ervaring in het vak. Juist doordat bartender hun dagelijkse bezigheid is, leveren zij uitstekend werk. Altijd stressbestendig, alert en gastvrij – dat zijn de punten waar wij onze bartender-helden op selecteren. Zo weet u zeker dat u een echte vakman of -vrouw achter de bar laat staan.

host & hostesses

Een ultieme en gastvrije beleving voor elke gast of bezoeker – dat is waar onze hosts en hostesses zich dagelijks voor inzetten. Dat kan zijn om elke gast naar de juiste tafel te wijzen en een warm welkom te geven. Of om aan het eind van de avond de laatste lach naar buiten te zijn.

Hoeveel hosts u ook nodig heeft, wij gaan ervoor u achteraan. Geef vooral uw wensen door. Dan verzorgen wij professionele hosts en hostesses die perfect bij uw bedrijf en gasten passen.

Bespaar tijd en vind snel de juiste horecahelden

Werk in de horeca is geen dag hetzelfde. Ook tijdens drukke periodes, bij mooie evenementen of bij uitbreiding van uw bedrijf wilt u er zeker van zijn dat u de vraag van gasten aankunt. En dat het hen, zoals altijd, aan niets ontbreekt. Gelukkig hoeft u niet zelf het hele internet door te spitten op zoek naar de juiste uitzendkrachten. Wij zijn namelijk hét ervaren horeca-uitzendbureau in Amsterdam.

Vind via ons het personeel dat u zoekt. U geeft uw wensen en verwachtingen aan, dan gaan wij voor u op zoek naar passend personeel. Zo heeft u wel de juiste mensen klaarstaan, maar heeft u er zelf geen omkijken naar. Dát is Advanced Catering & Support.